لوله گالوانیزه از انواع لولههای فولادی تشکیل و که توسط فلز بر روی آن آبکاری گردیده شده است. پوشش محافظتی از فلز روی بر سطح لوله فولادی و به منظور افزایش مقاومت آن به خوردگی، ایجاد میشود. همین ویژگی منحصربهفرد مقاومت به خوردگی موجب شده تا انواع لوله گالوانیزه، اغلب به عنوان لوله آب مورد استفاده قرار گیرند.

گالوانیزه چیست؟
به منظور افزایش عمر انواع ورق روغنی، پروفیلهای آهنی و فلزی، میتوان از فلز روی استفاده کرد. این فلز با استفاده از فرآیند گالوانیزه کردن، به عنوان یک لایه محافظ بر روی ورقها، تسمهها، لولهها و… قرار میگیرد و از آنها در مقابل خوردگی، محافظت میکند. طریقه ساخت لولههای گالوانیزه درست به همین شکل میباشد. استفاده از فلز روی در درون لوله به عنوان یک عایق مستحکم عمل خواهد کرد. این فلز از تماس سیالات و یا گازهایی که از درون لوله میگذرند جلوگیری میکند. این امر باعث میشود مقاومت لوله بالا رود و عمر مفید سازههایی که به کاربرد لوله گالوانیزه پی بردهاند، بیشتر است.
بیشتر بخوانید:
انواع لولههای گالوانیزه
لوله گالوانیزه را میتوان بر اساس وزن و روش تولید، در دستهبندیهای مختلفی قرار داد. براساس وزن، انواع لوله گالوانیزه در دو دسته سنگین و سبک قرار میگیرد. براساس جنس نوع فلز لوله گالوانیزه را میتوان به دو دسته کلی تقسیم کرد:
- گالوانیزه فولادی
- گالوانیزه آهنی
لوله گالوانیزه فولادی
لولههای گالوانیزه در بازار بیشتر با نام لولههای آهنی سفید شناخته میشود. لولههای گالوانیزه نسبت به لولههای گالوانیزه آهن سبکتر هستند و بیشترین استفاده از آنها برای تهویه انجام میشود.
جنس این دسته از لولهها ار فولاد نرم است و برای ساخت آن ورق فولاد را با فشار از داخل قالب عبور میدهند. و بعد از آن درزهای موجود را بهم جوش میدهند تا فاصله و درز لولهها از بین برود. در گام بعدی برای جلوگیری از زنگزدگی لولهها در یک ظرف از گالوانیزه یا همان روی پوشش میدهند.
لولههای گالوانیزه فولادی حساسیت زیادی به اسید دارند. هر نوع اسیدی که برای چدن مضر باشد برای لولههای گالوانیزه فولادی نیز مضر خواهد بود. این لولهها با آب واکنشی نشان نمیدهند و هر چه بیشتر در مجاورت آب باشند باعث سختتر شدن هر چه بیشتر آنها خواهد شد.
لوله گالوانیزه آهنی
این لولهها با استفاده از آهن سفید نورد داده شده ساخته میشود و درزهای موجود در آن نیز با دستگاههای درز جوش داده میشوند بعد از این مرحله آنها را به یک مخزن حاوی روی مذاب منتقل میکنند. بنابراین به این خاطر است که به آن لولههای درزدار نیز گفته میشود.
لولههای گالوانیزه آهنی براساس نمره شناخته میشوند. شما میتوانید لولههای گالوانیزه را با استفاده از دنده پیچی یه یکدیگر متصل کرده و با استفاده از مواد مخصوص این دو لوله را به یکدیگر متصل میکنند.
مزایا و معایب لوله گالوانیزه
از جمله مزایای لوله گالوانیزه میتوان به مقرون به صرفه بودن آن اشاره کرد. سه دلیل که برای این موضوع میتوان عنوان کرد شامل موارد زیر است:
- قیمت کمتر نسبت به لولههای استیل، در مواردی که به مقاومت به خوردگی در حد لولههای اِستنلس استیل نیاز نیست.
- هزینه نگهداری پایین
- طول عمر زیاد نسبت به لولههای فولادی معمولی
از معایب انواع لوله گالوانیزه، شوره زدن آن در اثر قرارگیری طولانی مدت در محیط مرطوب و عدم تهویه مناسب است.
عؤامل مؤثر بر کیفیت لوله گالوانیزه
کیفیت لوله گالوانیزه وابسته به چسبندگی و تراکم پوشش روی است که بر سطح آن اعمال میشود. برای اینکه این لوله کیفیت بالایی داشته باشد، باید پوشش روی دارای چسبندگی و تراکم بالایی باشد تا بتواند در محیطهای خورنده مقاومت بالایی را نشان دهد. در صورتی که ضخامت و تراکم پوشش گالوانیزه کم باشد، طول عمر لوله نیز کاهش مییابد.
کانال اسپیرال چیست
پیشرفت علم و تکنولوژی در دنیای امروز باعث سهولت و راحتی در انجام کلیه امور شده است. این پیشرفت روزافزون در همه موارد و در تمام زمینهها بسیار گسترده و چشمگیر است. در سیستم تأسیساتی این پدیده باعث تنوع ابزار و تجهیزات در همه امور و بخصوص تأسیسات ساختمان شده است. یکی از محصولات پرکاربرد در تأسیسات ساختمانی لولههای هوا و کانالها هستند. کانال اسپیرال گالوانیزه و لوله اسپیرال گالوانیزه از نمونه تولیدات جدید در این عرصه هستند.
یکی از ویژگیهای بارز در این محصولات دوام بالای این کانالها است که موجب افزایش عمر مفید این لوازم در ساختمان سازی شده است.
نحوه ساخت کانال اسپیرال گالوانیزه
به طور کلی در ساخت کانالها و لولههای هوا از ورقهای فلزی در جنسهای مختلف مثل آلمینیوم، مس و … استفاده میکنند که به شکل دورانی دور لوله میچرخانند و در سطح خارجی نیز با ایجاد برجستگیهایی بر روی کانال سبب استحکام بیشتر آن میشوند. این امر باعث شده که این کانالها نسب به مدلهای مشابه و معمولی خود در بازار مورد استقبال قرار بگیرند. ویدیو زیر نحوه ساخت کانال اسپیرال گالوانیزه با دستگاههای تمام اتوماتیک میباشد.
قیمت کانال اسپیرال گالوانیزه
در مورد خرید این کانالها باید به این مسئله توجه داشت که فاکتورها و موارد زیادی بر روی قیمت این کانالها تأثیر میگذارد. اولین و اساسیترین مسئله قیمت تمام شده این محصول کانالهای اسپیرال سایز یا همان قطر دهانه کانال است. به این معنا که هر چه قدر دهانه این کانال بهویژه در موارد استفاده این کانال در سیستم تهویه مطبوع بیشتر باشد. میزان مصرف بیشتر میشود در نتیجه قیمت بالاتری نسبت به کانالهای اسپیرال با قطرهای کوچک دارند.
یکی دیگر از موارد تعیین قیمت این کانالها جنس ورق ساخته شده در آن است. جنس و ضخامت ورقها عامل تعیینکننده کاهش یا افزایش قیمت تمام شده کانالهای اسپیرال است. همه این موارد و همچنین محل کاربرد این کانالها از مهمترین عوامل تعیینکننده قیمت تمام شده این کانالها هستند.
خرید کانال اسپیرال گالوانیزه

از عواملی که باید حین خرید کانال اسپیرال گالوانیزه مدنظر قرار داد، قیمت مناسب آن در عین ارائه خواص مورد نیاز است. انواع کانال اسپیرال گالوانیزه اغلب در مواردی کاربرد دارد که عامل حساسیت به خوردگی دخیل باشد.
در خرید کانال اسپیرال گالوانیزه باید در نظر گرفت که این کانال قرار است در چه محیطی استفاده شود و احتمال وقوع خوردگی در این محیط چقدر است. همچنین باید برآورد هزینه صورت گیرد تا انتخاب مقرونبصرفهای متناسب با نیاز انجام شود.
گروه صنعتی شایان فن بزرگترین تولیدکننده کانالهای اسپیرال در کشور میباشد. برای مشاوره و خرید کانالهای اسپیرال گالوانیزه با ما تماس بگیرید.
سلام به سایت خوب شایان فن. خیلی باعث افتخاره که با مجموعه خوبی همچون شما همکاری می کنم. هفته پیش کانالهای اسپیرال گالوانیزه رو سفارش دادم و دیروز به دستم رسیدند. خیلیتر تمیز و مرتب. کارتون درسته.
خدا قوت.
وقتتون بخیر
چندتا کانال اسپیرال و چندتا هم لوله فلکسی با دریچههای آلمینیومی گرد برای سوله ام در اسلامشهر میخواستم. هزینهاش چقدر میشه؟
وقت شما بخیر من میتونم بدونم قطر و اندازه این کانالها چقدر هست؟؟
سلام
برای کجا میخواهید؟ برای اطلاعات و راهنماییهای بیشتر تماس بگیرید.
سلام مطالب خوبی بود. فقط کانال اسپیرال تولید میکنید؟؟
سلام. هزینه نصب این کانالها چقدر است؟ لوله اسپیرال ورق 60 با عایق 9 میل هم دارید؟؟؟
سلام جناب عاقلی لطف کنید تماس بگیرید.
برای سفارش، خرید و راهنمایی با شماره زیر تماس بگیرید.
شماره تماس: 6595 380 0912 (شانقی)